RestorantiOperas

Menuja e projektuar reflekton thjeshtësinë e produkteve të freskta të cdo stine. Trajtimi është diçka krejt më e natyrshme, vazhdimisht në zhvillim, ku theksi vihet në faktin nga vjen ushqimi dhe si është rritur.

Zbuloni Menun Tonë

Kjo menu perdoret ne rast se rezervoni paraprakisht deri ne 2 dite para se bashku me menune e perzgjedhur  per vaktin e drekes.

Restoranti ofron një hapësirë të mbushur me dritë, një dhomë ngrënie bashkëkohore, dhe zonën e bar-it.


Orari

Restoranti qëndron i hapur për mëngjes dhe darkë cdo ditë

 Mëngjes: 7:00 – 10:00

Merr Informacione


Rezervimet

Për cdo Informacion ose Rezervim, na kontaktoni në:

+355 (0) 44 500 383
info@hotelopera.al